Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Adam a Eva míří na prkna Divadla Broadway

Celý realizační tým muzikáluDne 19. listopadu jsme zamířili na tiskovou konferenci k nové muzikálové komedii Adam a Eva z pera spisovatelky Haliny Pawlovské, abychom se dozvěděli, jak bude ráj a peklo vypadat. Jako originální místo konference byla zvolena restaurace Peklo, což je velice příznačný název vzhledem k dílu. Na premiéru nového muzikálu si budeme muset počkat do 17. dubna 2014, avšak konkurzy na hlavní či vedlejší role proběhnou již 26. a 27. listopadu.

Autorka hrdě s plakátem muzikáluPři sledování muzikálu uslyšíme hudbu, kterou napsal Bohouš Josef a otextoval ji Boris Pralovzský. Režie se tentokrát ujal Zdeněk Zelenka. O choreografii se postará choreografka Leona Quaša Kvasnicová. Jako producent celého projektu se představí Oldřich Lichtenberg.

Tento humorný příběh nás zavede do doby Adama a Evy, a vypráví o tom, jak to možná bylo, a také možná ne, se stvořením světa. Na tiskové konferenci jsme mohli slyšet pár zajímavých jmen, o kterých se uvažuje jako o adeptech na některé role. Mohli jsme slyšet jména jako Jakub Prachař, Veronika Žilková, Josef Vojtek, Jiří Langmajer či Martin Dejdar. Zatím není obsazení potvrzeno, více se dozvíme až během ledna 2014.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.