Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Vánoční zázrak hledal na Příkopech talenty

Konkurz na muzikál Vánoční zázrak v divadle BroadwayJak jsme již psali, Janek Ledecký připravuje další muzikál, který se bude jmenovat Vánoční zázrak. Muzikál se bude uvádět v prosinci právě v divadle Broadway, kde se také konalo první kolo konkurzů, a to do všech rolí. Jak konkurz probíhal, se můžete dočíst v následujícím článku.

Když jsem dorazil do divadla, byl už konkurz v plném proudu. V předsálí postávaly hloučky lidí, ze kterých čas od času byli dle čísel odváděni zpěváci na pódium, kde se představili porotě a zazpívali píseň dle svého výběru.

Janek Ledecký coby kameramanJanek Ledecký se zde představil v netušené pozici: coby kameraman. Někteří zpěváci zde měli i svůj doprovod, a někteří i fanklub, který je ze zadních řad alespoň vizuálně podporoval.

Pak si jednotlivé uchazeče převzala choreografka Jana Hanušová, která s nimi dělala zrcadlení, tj. napodobovali její pohyby.

Luďka Kuralová předvedla porotě skvělý pohybový výkonPak ještě zkoušeli různé další choreografie, například zpomalený běh, výskoky na trampolíně, baletku a Luďka Kuralová dostala dokonce zadání zpívat a tančit na známou píseň „Whiskey, to je moje gusto“ jako opilá baletka. Porotu fascinovala, když z výponu na špičkách střihla provaz. Po tomto výkonu měli všichni přítomní pocit, že by měli volat sanitku, ale když Luďka udělala most a ještě navrch hvězdu, přítomní pochopili, že potkali někoho, kdo se hýbat umí.

Olga Lounová se také zúčastnilaNěkteří předvedli zajímavé kousky, někteří se doprovodili sami na nástroj, někteří do poslední chvíle naslouchali svým iPodům. Olga Lounová, která dorazila mezi posledními, dokonce zpívala na cizí podklady, jelikož písně, které měla připravené, se porotě moc nelíbily. Díky tomu jsme slyšeli Olgu coby Roxie Hart.  A ještě ke všemu jsme při běhu na jevišti mohli obdivovat její dlouhé nohy, lemované krátkou sukní. Radim Schwab v zajetí hudby Opravdu měla s Roxie mnoho společného!

Dalším zajímavým adeptem byl Radim Schwab se svou písní „Bugsy Siegels Wrong Song“ z muzikálu Elixír života. Nejdříve byl do poslední chvíle na schodech divadla ponořen do hudby, aby pak přišel na jeviště. Tam ho předběhla Olga Lounová, ale porotě se nelíbil výběr jejích písniček. Takže nakonec šla Olga shánět podklady a Radim zazpíval. Pak následovalo tancování, kdy choreografka požádala o ztvárnění „elektrického“ tance, a to byla voda na Radimův um. Předvedl perfektní „electric boogie“ a z jeviště odcházel pod zkoumavými pohledy poroty, kterou zaujal.

Jolana Smyčková zkouší zrcadleníDalšími adepty na role byli např. Genny Cianti, která byla handicapována naraženou rukou – úrazem, který jí přivodil Michael Foret v muzikálu Děti ráje. Z tohoto muzikálu jsem zde potakal také Terezu Wágnerovou. Dalšími byli Bedřich Lévi a Viktor Polášek z muzikálu Robin Hood, Jolana Smyčková nebo třeba Kateřina Nováková.

Samozřejmě jsme zde viděli tváře známé, i tváře lidí, co se snaží prorazit. Mnozí z těch neznámých porotu zaujali, a proto věřím, že se s nimi setkáme na scéně.

Komentáře k článku

avatar Eliška
0
 
 
Dobrý den,
mohu se jen zeptat, proč jdou všechny.. tedy skoro všechny fotky zkouknout v plné velikosti, ale fotka Radima SChwaba na schodech bohužel zůstává stále malá? Takhle tam vidím jen malého človíčka sedícího na schodech :( ..
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Michal
0
 
 
Díky za upozornění, opraveno
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.