Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

V Divadle Na Maninách se slavil Valentýn

Valentýnský koncert připravili Lukáš Randák, Filip Antonio a Ladislav KorbelValentýn v Divadle Na Maninách se 14. února od 19 hodin odvíjel skutečně v ryze zamilovaném duchu, a to jak výběrem písní, tak i průvodním slovem. Už samotný vstup do divadla byl pro diváky příjemným překvapením, protože na každého čekal welcome drink v podobě sklenky šampaňského, kterou si dokonce mohl vzít s sebou až do sálu. A tak se hlediště pomalu plnilo příjemně naladěnými diváky, z nichž mnozí pojali návštěvu koncertu jako opravdu oslavu Svátku zamilovaných. Večera se ujali tři stálice divadla Lukáš Randák, Filip Antonio a Ladislav Korbel, jako hosta si pozvali svou kolegyni z muzikálu Faust Natálii Grossovou. Za klávesami usedl a taktovky kapely se s energií sobě vlastní ujal skladatel Vojtěch Adamčík.

Lukáš Randák se ujal mikrofonu jako prvníPrvní polovinu koncertu zahájil Lukáš Randák písní „Miluju a maluju“ z repertoáru Václava Neckáře z filmu Šíleně smutná princezna. Jako druhý zazpíval Filip Antonio píseň „Akordy“ od písničkáře Karla Plíhala. Ladislav Korbel pak nastoupil s písní „I Don´t Wanna Miss a Thing“ od americké skupiny Aerosmith a předvedl svůj obdivuhodný hlasový rozsah. S písní „Pěkná“ od Janka Ledeckého se opět ujal mikrofonu Lukáš Randák. Filip Antonio si pak zazpíval srdcovku „Feeling Good“ z repertoáru Niny Simone nebo Michaela Bublého.

Filip Antonio se svou údajnou zapomětlivostí postaral o nejeden vtípek večeraPak se již ke slovu a zpěvu dostal host večera Natálie Grossová, aby si společně s Ladislavem Korbelem střihli hit Toma Jonese & Mousse T „Sex Bomb“. Lukáš pak přispěchal s písní „L.O.V.E.“ od Franka Sinatry a Filip s Ladislavem ho doplnili vtipnou taneční vložkou. Po chvíli Lukáše vystřídal Filip s písní „Milion Dreams“ od Pink. Závěr první poloviny koncert patřil Ladislavovi. Bravurně vystřihl píseň „Who Want To Live Forever“ z filmu Highlander od skupiny Queen. Pak všichni tři pánové důležitě nastoupili na jeviště a najednou řekli do mikrofonů „Přestávka“.

Duet si zazpívali i Natálie Grossová a Ladislav KorbelI druhá polovina koncertu se odvíjela v humorném a valentýnském duchu. Zahájili ji Filip s Natálkou duetem „Zkoušej to dál“. Poté pánové sáhli do osvědčeného romantického repertoáru Karla Gotta a postupně zapěli písně „Jdi za štěstím“, kterou jsme si poslechli v podání Lukáše, „Marlena“ v podání Filipa a hit „Stokrát chválím čas“ zazpíval Ladislav Korbel. Potom si Lukáš s Natálkou zazpívali duet Jindřicha a Markétky „Láska není hřích“ z muzikálu Faust, který již od března 2024 můžete opět navštívit v Divadle Na Maninách.

Nemohl chybět ani společný snímek s kapelouZávěr koncertu patřil legendární „Lady Carneval“ od Karla Gotta v podání všech tří protagonistů a jako úplně poslední zazněl song „Přátelství na třikrát“ z muzikálu Tři mušketýři od autorů Michala Davida a Lou Fanánka Hagena. Po dlouhém uznalém potlesku pak všichni účinkující společně popřáli divákům pěknou a zamilovanou oslavu Valentýna. Mnozí z návštěvníků si to vzali k srdci a ruku v ruce vyrazili v dobré náladě z krásného koncertu vstříc oslavám svátku lásky.

  

 Galerie z Valentýnského koncertu na Maninách
Filip oplýval dobrou náladou na pódiu i v šatně Filip s Láďou se postarali o vtipnou taneční vložku v písni Lukáše Taktovky koncertu se ujal klávesový mág Vojtěch Adamčík Maminka Filipa, zpěvačka Dita Hořínková přišla chlapce podpořit i přes ortézu na koleni, kterou si pořídila při lyžování
Filip s Natálkou spolu hrají v muzikálu Vojtěcha Adamčíka Faust Koncert si nenechali ujít ani majitelé Divadla Na Maninách a producenti manželé Duškovi Na závěr si protagonisté střihli hit z muzikálu Tři mušketýři „Přátelství na třikrát“ Při děkovačce publikum nadšeně aplaudovalo

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.