Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Marika Gombitová slaví

Marika GombitováPrávě dnes, 12. září 2023 oslaví populární československá zpěvačka Marika Gombitová své 67. narozeniny. Nazpívala mnoho populárních písní, nejznámější je píseň "Vyznanie", která se také stala titulní písní slovenského muzikálu Vyznanie, který vytvořil Ján Ďurovčík s Janem Lehotským, a který na Slovensku láme rekordy. V Česku jsme jej mohli vidět v exkluzivních představeních v Divadle Hybernia. Marika získala mnoho ocenění v soutěžích Zlatý slavík, Bratislavská Lyra, Slovenský Slávik, obdržela i slovenské státní vyznamenání.

Marika GombitováOd roku 1980 je bohužel po dopravní nehodě upoutána na vozík, ale ani to ji nezastavilo v její práci. Od té doby nazpívala 134 písní, k 58 z nich si sama složila hudbu, vydala 7 sólových alb, stále vystupuje na koncertech - především v rámci Slovenska jich bylo přes 150, diváci ji mohou spatřit i v rámci TV vystoupení. Po veleúspěšném koncertu roku na Slovensku před vyprodanou sportovní halou v Bratislavě připravila Marika a její tým po dlouhé době pro české diváky také dva jedinečné koncerty, které se odehrají v O2 aréně a to v termínech 16. a 30. ledna 2024. Můžeme se těšit na velkolepou scénu, hvězdné hosty a hlavně program, který nabídne co nejvíce z velkého množství legendárních hitů, jež potěšily celé generace. Můžeme se těšit na hity i jako "Študentská láska", "Vyznanie", "V slepých uličkách", "Chlapci v pasci", "Šaty", "Cukráreň na dlani námestia", "Období dažďa", "Žiť a nechaj žiť", "Územie zázrakov", "Správne dievča", "Adresa Ja, adresa Ty", "Paradiso", "Koloseum", "Zem menom Láska", "Neznámý pár" a mnohé další.

Lístky na tyto mimořádné koncerty lze zakoupit online na Ticketportal.

Naše redakce samozřejmě Marice Gombitové přeje mnoho dalších úspěchů, a také vyprodané koncerty.

Foto: Patrik Ratajský

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.