Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Vypečená houstička 2012 už začíná vonět

Moderátor VIP párty Mirek Šimůnek, producent Martin France a zpěvačka Petra Janů - tři natěšené páry očíTradiční letní benefiční akce Martina France a jeho agentury Martin Production  se letos opět chystá na sever Čech na první srpnovou sobotu – 4. 8. 2012 na hrad HOUSKA.

Loni jsme se všichni těšili z příjemné koncertní atmosféry v nezapomenutelném vánočním duchu, ač teploměr ukazoval 25 stupňů. Jak milé setkání to bylo, si můžete přečíst ve článku "Dobře vypečená houstička" (patřící mezi mé prvotiny na Musicalnetu).

Důležitý je vždy první dojem - Martin vsadil na domácí slivovičku a Česko-Slovenskou imageLetos "Noc pod hvězdami" pojali organizátoři jako noc mezinárodní a věrni tématu Česko : Slovensko, pozvali na Housku osobnosti z Čech i Slovenska.

Tiskovka, konaná v TOP hotelu Praha, měla za úkol, kromě prezentace tohoto14. ročníku i úkol „seznamky“českých a slovenských interpretů pop – rokového nebe, kteří budou tímto nápadem stát na prknech společně poprvé. A vzhledem ke složení to bude dílo dosti unikátní.

Kreativní dort s podobiznami hlavních aktérů byl předzvěstí kvalitního rautuČeskou republiku budou zastupovat například: Petra Janů, Monika Absolonová, Martin France, David Deyl, Martin Chodúr, Jarek Šimek, Miloš Novotný, Zuzana Nová, Marta Vančová, Chi-chi Tornádo, nebo David Šír a Miroslav Reil.

Ze Slovenské republiky přijedou představit své umění Sisa Sklovska, Jana Kociánová, Peter Cmorik, Martin Harich operní pěvecké trio La Gioia nebo Thomas Puskailer.

Kouzelník Radek Bakalář si vymyslel aktuální houskové kouzloModerování hlavního večerního koncertu bylo opět svěřeno dvojici již zde protřelé Markétě Majerové a Slávkovi Bourovi. V.I.P párty bude oživena moderováním nové osobnosti na hradě - hercem Miroslavem Šimůnkem. Ne možná, ale určitě přijde i kouzelník - účastník talentové soutěže Radek Bakalář a nouze nebude ani o další překvapení. Na koncertu kapel od dvacáté první hodiny představí Vlasta Vébr: Kroky Michala Davida, Elán Revival, Angels a The Travelers. Předehrou bude odpolední minikoncert, vystoupení cimbálové muziky, vítání hostesek po česku - v krojích, chlebem, solí a slivovicí.

Bez medu, tria La Gioia, Thomase Puskailera, p. Jiřího Cafourka a Markéty Mayerové, to nejde...Letitou tradicí na Housce je vystupování účinkujících na živo a bez nároku na honorář. Tyto jsou společně s výtěžky ze vstupného a sponzorských darů poukazovány na obnovu a rekonstrukci hostujícího hradu Houska.

Hotelového odpoledne se zástupci tisku posloužilo i k prezentaci akce “Bez medu to nejde„ pod vedením Jiřího Cafourka, jednoho ze sponzorů. Díky tomuto zpestření si každý z rukou krásných hostesek odnesl milé medové pozornosti posilující jeho zdraví.

Páté patro Top hotelu Praha bylo důstojnou konkurencí hradu HouskaNemohu nevzpomenout a tímto znovu děkuji hlavnímu organizátorovi mediálního setkání Martinovi za atraktivní raut, výběr netradičního místa tiskovky - 5. patra hotelu TOP a za další pozvání na hrad Houska.

Přesvědčil nás, že na Housku 2012 je dobře zaděláno, že hudební hostina bude velkolepá a na své si přijdou všichni od Aše až po Košice, tedy i Musicalnet.

Ať žije Česko : Slovensko! Ať žije hrad Houska!

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.