Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

T.O.P. Dream Company pokřtila svůj nový klip

Pěvecká sekce Top Dream Company to dokáže pořádně rozjet V pondělí 10. října se prostory Lucerna Music Baru opět rozezněly vynikající hudbou – dvanáctičlenná funky-soulová kapela T.O.P. Dream Company zde zahájila svou „minišňůru“ (která měla pokračování v Liberci a v Brně), spojenou s křtem klipu "Keep Your Hands Off My Girl". Hostem koncertu a kmotrem klipu se stal známý rapper Michael Viktořík (J.A.R.), který v klipu zároveň účinkuje.

Jan Bálek (klávesy), Michael Krásný (baskytara) a Karel Bárta (kytara) se dovedou také patřičně rozparáditJak příznivci této kapely vědí, skládá se z vynikajících muzikantů, kteří svoje výkony opravdu prožívají – takže si všichni diváci odnášejí nejen skvělé poslechové, ale i vizuální zážitky. A týká se to všech muzikantů, namátkou jmenujme třeba Michaela Krásného (baskytara), klávesistu Honzu Bálka nebo kapelníka a trumpetistu Petra Harmáčka.

Velkou oporou pro TDC je zpěvák Ondřej RumlCo se týká zpěváků, Ondřeje Rumla jistě není třeba představovat. Patří k zakladatelům kapely a jeho hudební kariéra se v současné době zdárně rozvíjí (stálá spolupráce s Michalem Horáčkem, role prince v muzikálu Popelka po boku Lucie Bílé, jedna z hlavních rolí v připravovaném muzikálu Quasimodo, další sólové projekty). Od minulého roku je dalším zpěvákem kapely Martin Růža, který nejen že výborně zapadl mezi původní členy, ale je vynikajícím zpěvákem a několik jeho sólových písní během koncertu bylo opravdovou hudební lahůdkou.

Novou tváří v kapele je půvabná a vynikající zpěvačka Martina Bártová Nováčkem T.O.P. je zpěvačka Martina Bártová, která v letošním roce nahradila Martu Balážovou. A opět musíme říci, že zde měli kluci z kapely dobrý „čich“, protože hlas i pěvecký projev Martiny je velmi příjemný a ona sama jako nováček vůbec nepůsobí. Televizní diváci si na ni určitě vzpomenou jako na vítězku soutěže Cesta ke slávě – díky této soutěži je Martina jednou z představitelek Marianny ve velmi úspěšném muzikálu divadla Kalich Robin Hood.

Dvanáctičlenná kapela TDC musela samozřejmě přidávatBylo vidět, že nejen muzikanti a zpěváci, ale také všichni diváci si koncert opravdu užívají, málokdo zůstal sedět a všichni se minimálně pohupovali do rytmu, pokud zrovna netancovali – a těch byla většina. Během koncertu byl promítnut i nový videoklip, který se setkal s velmi příznivým přijetím, a to nejen na tomto koncertě. V řadách diváků bylo vidět i několik velmi dobře známých tváří, svou kolegyni z reality show Robin Hood - Cesta ke slávě přišla podpořit Radka Pavlovčinová, hudební zážitek si nenechal ujít ani Petr Malásek s Danou Morávkovou.

 

Na klávesy hraje Jan Bálek Ondřej Ruml si každý koncert TDC užívá Dechová sekce je chloubou TDC Sóla kapelníka Petra Harmáčka, přezdívanému Harmy, bývají vždy hudební lahůdkou, Ondřej Ruml s ním rád improvizuje
Na tenor saxofon hraje Zbyněk Polívka Dechy TDC hrají ve složení (zleva): Petr Harmáček (Harmy) – trubka, Jiří Němec – trubka, David Fárek – altsaxofon, Zbyněk Polívka – tenor saxofon a Robert Mitrega – baryton saxofon Hudební vsuvka Michaela Vikroříka ze skupiny J.A.R. patřila k velmi zdařilým momentům večera Na altsaxofon hraje David Fárek
Martina Bártová do party muzikantů výborně zapadla a stala se pro kapely velkým přínosem Martin Růža má před sebou jako zpěvák jistě velkou budoucnost Michael Viktořík zvolil pro své vystoupení slušivý plážový obleček Koncert navštívila i Radka Pavlovčinová, kolegyně Martiny z reality show Robin Hood – Cesta ke slávě. Martina získala roli Lady Mariany, Radka roli čarodějnice.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.