Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Casting do muzikálu Naháči

Muzikál NaháčiMultimediální projekt muzikálu Naháči se krátce po svém představení veřejnosti rozhodl pro další z mnoha kroků. Vyhlásil konkurz do mnoha rolí, které se v projektu vyskytují. Více informací naleznete dále, kde zjistíte, jak různorodé představitele do rolí hledají.

Zahrajte si v prvním interaktivním muzikálu na světě! Staňte se pamětí světového internetu! Vybíráme 3x!

1. Herce a herečky na pódium, musí umět hrát a zpívat
2. Lidi, kteří nemusí umět vůbec nic
3. Ti, kdo pošlou svou tvář prostřednictvím MMS, si můžou zahrát, aniž by udělali cokoli

 

Termíny prvního castingu MMM Naháči

Ve dnech 4. a 5. května 2011 od 9.00 do 17.00 hodin se v prostorách GOJA Music Hall, Výstaviště, Praha-Bubeneč (v Pyramidě) uskuteční první kolo výběru herců a hereček. Ti, co projdou sítem, mohou očekávat druhé kolo dne 11. května na stejném místě.

Zájemce žádáme, aby si přečetli charakteristiku rolí a vyplnili dotazník.

 

Charaktery rolí, pro které hledáme obsazení

Pokud jste přesvědčeni, že odpovídáte níže popsaným charakterům, nebo si myslíte, že se dokážete svým uměleckým ztvárněním jednomu z těchto charakterů přiblížit a zároveň o tom přesvědčit autory muzikálu, rádi Vás uvítáme v našem týmu.

Role: dívka, věk 16-20let, naivní, křehká, ne hloupá, ale bez životních zkušeností v běžném životě, partnerských i mezilidských vztazích.
Požadavky na roli: mladický vzhled, pohybové a herecké schopnosti, hlasový rozsah f# - h1

1 Role: žena, věk 35-45let, na svůj věk nevypadá, krásná s velkým charisma, po všech coulech ŽENA, je emancipovaná, ne však feministická, během představení prochází nejširšími polohami své komplikované osobnosti.
Požadavky na roli: extrovertní typ, který se nebojí dát najevo svoji ženskost, pohybové a výtečné herecké schopnosti, hlasový rozsah f#  - f2

2 Role: žena, věk 20-30let, drobná, vlastně až nenápadná, normální holka, která přesně ví, co od života chce, je spokojená se svojí rolí partnerky Roberta a se vším, co to obnáší, je milující a milovaná, čistá a nekomplikovaná.
Požadavky na roli: introvertní typ, pohybové a herecké schopnosti, hlasový rozsah f# -h1

3 Role: muž, věk 20-35let, extrovert, principál dění na jevišti, egoista, maskující svým chováním dávná dětská traumata, umí a musí strhnout všecku pozornost vždy na sebe, pevně třímá otěže svého výtvoru - Klubu porozumění a jeho setkání, nic ho nedokáže rozhodit - myslí si, ale musí si poradit i se situací, kterou nevymyslel a nezrežíroval, tehdy musí jeho ego stranou.
Požadavky na roli: sebevědomý typ, charismatický, mesiášský - ďábelský, pohybové a herecké schopnosti, hlasový rozsah g - f1

4 Role: muž, věk 18-30let, vzezřením punkáč, chováním anarchista - nihilista, vzorek Zlaté mládeže, ale ví, co od života chce a jde si za tím, velice chytrý kluk, egoista, ale tohle je jenom póza, maska před světem, stejně jako jeho punk a anarchistické řeči, které trousí kolem sebe.
Požadavky na roli: extrovert, bohém, rozevlátý typ, pohybové a herecké schopnosti, hlasový rozsah g - g1  f2

5 Role: muž, věk 18-25let, vysokoškolský student, metrosexuál, ale žádný ňouma, mezi ostatní přichází s jasným cílem, je otevřený, přátelský, empatický, citlivý, ale žádná bábovka, prostě moderní muž, který je přes svůj nízký věk už téměř zralý a hotový.
Požadavky na roli: zevnějšek střižený jako ze společenského časopisu, nevýrazná muskulatura, pohybové a herecké schopnosti, hlasový rozsah a -g1

6 Role: muž, věk 18-35let, tento muž je úplně mimo realitu, totálně nerozumí sám sobě, vidí se, cítí a jedná, jako někdo jiný v jeho kůži, snědý - snad Róm, neduživého výrazu, někdo by mohl namítnout, že je chudý na duchu, nebo utrpěl jistou dysfunkci jeho mentální systém, jemu však není nic z toho překážkou, aby vystupoval nejsebevědoměji ze všech přítomných, je ale citlivý a ne hloupý, jenom jednoduchý.
Požadavky na roli: výhodou je jakýkoliv fyzický handicap, který podpoří charakter této role a dokáže vypíchnout rozpor jeho opravdového já a jeho prezentace, Róm, výrazné pohybové a hlavně herecké schopnosti, hlasový rozsah f - f1

7 Role: muž, věk 35-45let, vysokoškolský pedagog, vědec, zcela ponořený do svého světa, je si stoprocentně jistý nejenom sám sebou, ale vším, co vidí kolem sebe a prožívá, na všechno je vysvětlení a vše se dá vědecky vysvětlit, popřípadě prozkoumat a potom vysvětlit,  ve svých postojích si je tak jistý, že působí jako dominantní alfa samec, ale i za jeho premisami a deklamacemi se skrývá normální chlap, který se bude mít šanci projevit.
Požadavky na roli: introvertní typ, unisex vzhled, přesto vzbuzující dojem silného charisma, které dokáže šířit kolem sebe, pohybové a herecké schopnosti, hlasový rozsah g - f1

8 Role: muž, věk 50 – 60 let, obtloustlý páprda, frustrovaný, stoprocentní podpantoflák, který se zdá, že ani nemá vlastní názor, umí jenom nadávat na všechno kolem, dobírat si a ponižovat ženy, zajímají ho jenom peníze a to, jak zatopit všem lidem kolem něho, cítí, že život mu dokonale protekl mezi prsty a stala se z něho jenom špinavá, slaná kaluž, kterou  ale sám a vědomě dokrmuje svými jedovatými řečmi a slzami Pana ukřivděného, protože za všechno můžou ostatní.
Požadavky na roli: rozložitý typ - kus chlapa, od pohledu nesympaťák, výrazné herecké schopnosti, hlasový rozsah operní či operetní baryton - basbaryton.

Předtáčková role: chlapec, věk 8-12let, nevinné dítě, čistá duše, která čelí nárazům a ranám života, do kterého byla vržena, vyzpívává se nám z nich.
Požadavky na roli: alespoň minimální herecké schopnosti, spontaneita

 

Našli jste se v některé z rolí? Přihlašte se na casting!
Přihlášku na casting vyplníte on-line zde

Komentáře k článku

avatar Romča
0
 
 
To zní hodně zajímavě. Teď jen aby to nebylo tak první jako údajně první hitmuzikál Děti Ráje. Děti jsou úchvatné, ale první rozhodně nebyly...:)
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.