Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Křest CD Romana Vojtka

Roman Vojtek představuje své CDV pondělí 6. prosince jsme přijali pozvání do příjemného baru poblíž stanice metra Flora v Praze. Pozval nás sem herec, zpěvák a tanečník Roman Vojtek, kterého znáte jak z divadelních prken, tak z televizní obrazovky. Z divadelních rolí si dovolím připomenout Tonyho a také Bernarda z West Side Story uváděné v Městském divadle v Brně. Zmíním též Anděla z muzikálu Svět plný Andělů, nebo pstavu Bůh slunce ŠAMAŠ z Babylonu. Na Pražské scéně vytvořil roli Dannyho v muzikálu Pomáda a mnoho dalších. V současné době ho můžete vídat na prknech divadla Hybernia v muzikálu Baron Prášil. Na televizní obrazovce zazářil v první řadě Star Dance, kde zvítězil. Nyní se na obrazovce objevuje v seriálu Vyprávěj. Tento večer zde v baru Infinity křtil společně se svými přáteli své nové CD.

Kmotrou byla i Monika AbsolonováBar Infinity je velmi příjemné místo blízko stanice metra Flora. Jeho dvě podlaží jsou prostorná, ale i přes to si zachovávají komorní atmosféru. S Romanem Vojtkem a jeho přáteli jsme se sešli v podlaží dolním, kam vedlo točité schodiště, nad nímž byl zavěšen had. Hned u vchodu jsem dostali výborný welcome drink, odložili kabáty a další nezbytné doplňky do šatny (venkovních -9 stupňů Celsia mě k tomu opravňovalo) a hledala jsem toho "svého" fotografa. Seděl kousek od baru, hned vedle parketu - tedy na velmi strategickém místě, jak se později ukázalo.Sára Lauerová přinesla dárek

Na tomto parketu se Roman Vojtek chvíli před sedmou hodinou večer ujal mikrofonu a krátce představil událost, kvůli které jsme se tu sešli. Pozval k sobě své přátele Martina Hrdinku, Moniku Absolonovou, Sabinu Laurinovou, Jitku Čvančarovou, Sylvu Lauerovou a Andreu Kerestešovou. Tuto skupinu známých osobností doplnil textař Eduard Krečmar a samozřejmě Alan Piskač z vydavatelství Popron music, jež zastřešilo vydání CD Romana Vojtka.

Pak už se klasicky křtiloSylva Lauerová nepřišla pokřtít CD s prázdnýma rukama. Přinesla Romanovi Vojtkovi pěkný plakát, na kterém byli Roman  a jeho oblíbená herecká hvězda Audrey Hepburn portrétováni jak kolegové ve hře My Fair Lady. Poté již následovalo klasické pokřtění (polití) CD a celá skupinka zapózovala přítomným fotografům, což zároveň doprovázeli A pózovalolehkým žertováním.

Po focení Roman nabídl přítomným přátelům a novinářům občerstvení a následovala volná zábava až do pozdních večerních hodin.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.