Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Helena Vondráčková na bruslích

Helena Vondráčková představila v Cafe Cafe svůj unikátní projekt2.6. 2009 byla v Cafe Cafe v Rytířské ulici představena koncepce show jedné z našich nejpopulárnějších zpěvaček Heleny Vondráčkové. Bude se jednat o vůbec první spojení živého koncertu a krasobruslařské exhibice, na které samozřejmě nebude chybět laserová show, světelné efekty a velkoplošné obrazovky.

Helena Vondráčková zazpívá minimálně 14 svých největších hitů, jako Dlouhá noc, Sladké mámení či Lásko Na nové koncertní štaci bude zpívat, moderovat, ale i krasobruslitmá, já stůňu za doprovodu Bigbandu Gustava Broma pod vedením Valo Valoviče.

Nápad uspořádat akci s názvem Show Helena Vondráčková a Hvězdy na ledě přišel od bronzového medailisty ze zimních olympijských her roku 1984 Jozefa Sabovčíka, který také vytváří bruslařskou choreografii ke všem písním, jenž na této show zazní. A Jozef Sabovčík také oslovil nejlepší světové Akce ponese název Show Helena Vondráčková a Hvězdy na leděkrasobruslaře, z nichž se určitě můžeme těšit na olympijské medailisty Iliana Kulika, Viktora Petrenka či Irinu Sluckayou a další známé úspěšné krasobruslaře, kterým bude dělat doprovod jeden taneční a jeden sportovní pár.

Helena Vondráčková si na sebe vzala velice těžký úkol, protože nebude jen zpívat, ale celou show bude i moderovat, a jak jsme se z jejich úst dozvěděli, je jasné, že tuto megastar uvidíme nejednou i na ledě. Pro hlavní hvězdu jsou vyráběny speciální Kromě známé zpěvačky se diváci mohou těšit na krasobruslařskou showbrusle na suchý zip, aby se minimalizovala doba přechodu mezi podiem a kluzištěm. Ale i přesto byl osloven slovenský zpěvák Robo Opatovský, který bude tyto chvilinky vyplňovat a několik písniček zazpívá společně s Helenou.

Celá akce se bude konat v největších českých a slovenských halách. Show Vystoupení v Pardubicích je pro Helenu srdeční záležitostíHelena Vondráčková a Hvězdy na ledě budou mít, jako první, čest zhlédnout zdarma děti z dětských domovů 19. 9. 2009 v Bratislavě. Tam show vydrží ještě do následujícího dne, načež se rozjede do Košic, Ostravy, Pardubic, Prahy, Karlových Varů a piruetku zakončí v Českých Budějovicích.

Helena Vondráčková se nám svěřila, že zastávka v Pardubicích jí udělala v rozpisu největší radost, protože to je místo, kde jako šestiletá poprvé obula své první brusle a týden co týden vstávala o páté hodině na hodiny krasobruslení.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.