Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Míša Nosková a 1983

Tereza a Míša měly dobrou náladu (i přes vyřazení skupiny ''Za pět minut dvanáct''Zdá se vám toto spojení nelogické? Pak vězte, že je to rok narození této zpěvačky. A také název jejího druhého CD, které ji produkoval Djordje Eric a vydal Popron Music.

Pokud tedy nepočítáme "Superstárovské" CD (singl a společné CD) z roku 2005, je to její druhé album, na kterém se i autorsky podílela. Prvním bylo album No Mercy, které vyšlo spolu s DVD Někdo se dívá.

Míša jako Lucy v muzikálu Jekyll &Hyde ...Míša Nosková se jako jedna z prvních uchytila na muzikálové scéně. Dalšími byli Tomáš Savka a Petr Poláček, nyní se to podařilo i Kamile Nývltové z X-factoru (která bude novou Kleopatrou). Její první rolí byla hned hlavní role Lucy Harrisové v muzikálu Jekyll & Hyde, kde po odchodu Leony Machálkové alternovala roli Lucy s Terezou Duchkovou.

... jako Fantine v muzikálu Bídníci ...Její pěvecký výkon přesvědčil vedení HDK, takže ji angažoval i do dalších muzikálů. V rekonstruovaném Hudebním divadle Karlín si zahrála v Producentech (role uvaděčky), aby si na chvíli odskočila do Bídníků (Fantine) do GoJa Music Hall a nakonec se vrátila do HDK, aby si zahrála Stasi v Čardášové princezně. Tím ovšem na této scéně patrně skončila, neboť v Carmen již účinkovat nebude, zato ji v trojroli uvidíme v Hybernii v muzikálu Švejk. Ostatně, jaké pocity má ze Švejka se dočtete v článku z tiskové konference.... a jako Stasi v operetě Čardášová princezna

Její druhé autorské CD je bohaté co do šíře záběru, i do kvality. Tři roky zrání se v něm plnou měrou projevily, bohužel skladby z muzikálů zde nejsou. Ty prý Míša připravuje na své další CD, pro které právě hledá vydavatele. CD je hůře žánrově zařaditelné, jak Míša sama řekla, je to "alternativní POP". Skladby jsou většinou popové, s příchutí jazzu a etnické hudby - zde se projevil naturel Vlasta Horvát a Tereza Zelinková se stali kmotry nového CD Míši Noskové Chorvata Djordje Erica a nutno dodat, že to vůbec není na škodu, ba právě naopak.

Ke křtu do restaurace Wigwam jí přišli popřát Honza Kříž, Jarek Šimek, Tereza Zelinková, Vlasta Horvát, a také mnoho jejích kamarádů a samozřejmě novináři.Manželé Sedláčkovi, na jejich tvrzi Třebotov klip

Tereza Zelinková a Vlasta Horvát se stali také kmotry jejího CD. Vlasta mu popřál dobrou prodejnost, Tereza zase dalšího bratříčka (či sestřičku?). A sama Míša, odhalila, že kdo si koupí její CD, odhalí tak odhalenou Míšu uvnitř.  A pak už bouchla zátka a na křtěné CD dopadly první kapky šampaňského, které se změnily v šumivé vodopády.

Po křtu se už jen oslavovalo...Křest CD byl také křtem jejího videoklipu k písni "Pro pár chvil" (exkluzivně ho najdete právě na našem webu), který všechny přítomné zaujal a tak ho odměnili velkým potleskem. Speciální dík patřil i manželům Sedláčkovým, kteří umožnili natáčení klipu na jejich tvrzi Třebotov, i když zámecká paní byla v osmém měsíci těhotenství (na křtu byla těsně před porodem).

Klip Míši Noskové "Pro pár nic

A pak se už jen slavilo, jedlo a pilo, a všude zněla hudba z právě pokřtěného CD. Obal nového CD Michaely NoskovéI my se připojujeme a doufáme, že to třetí v pořadí, muzikálové, na sebe nedá dlouho čekat. A jako bonus přinášíme mimořádně ukázku titulní písně z muzikálu Phantom Of The Opera, kterou nazpívala Michaela Nosková spolu s Janem Křížem.

A nakonec ještě exkluzivní ukázka písní "Život je kabaret", "Song hrál nám ten ďábel saxofon", "Ber mě jaký jsem", a jako bonus "The Time Of My Life" z připravovaného muzikálového CD s názvem Muzikálová dueta, které - doufejme - vyjde co nejdříve.

Phantom Of The Opera
Život je kabaret
Song hrál nám ten ďábel saxofon
Ber mě jaký jsem
The Time Of My Life

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.