Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Muzikál Kladivo na čarodějnice - filmpárty

Muzikál Kladivo na čarodějnice v klubu Óčko16. dubna proběhla v Music klubu Óčko Film party muzikálu Kladivo na čarodějnice. Byla to tak druhá příležitost vidět umělce (nyní již v kostýmech) nového muzikálu, který se bude od 30. dubna uvádět ve znovuotevřeném divadle Milénium.

Přichází Ilona CsákováAkce začala ve večerních hodinách tím, že většina fotografů čekala na příchod Ilony Csákové. Skutečný začátek ale uvedl Alexander Hemala. Hned úvod byl příjemným překvapením - na rozdíl od první prezentace v divadle Milénium byli účinkující v kostýmach, a nutno podtknout, že krásných.

Jako první nám na uvítanou zazpíval Lešek Semelka, představitel Kata. Lešek Semelka jako KatPíseň jsme si ale moc neužili, protože páni zvukaři nezvládli ozvučení a hudba překřičela snažícího se Leška. A to i přesto, že na odpolední zkoušce vše klapalo.

Po této písničce nám zapěli duet držitelka 4. místa v pěvecké soutěži X-Faktor Martina Pártlová (v roli Hraběnky), pro kterou bude toto dílo první muzikálovou zkušeností s Janem Urbanem, oLautner (Oldřich Kříž) a Zuzana (Markéta Zehrerová)

O další duet se se srdcervoucím výrazem postarali Markéta Zehrerová (Zuzana) s Oldřichem Křížem (děkan Lautner), kteří byli oblečeni v otrhaných košilích, měli rozcuchané vlasy, ba byli dokonce bosi a vypadali skutečně jako zubožení a nešťastní vězni, kteří přesto neztratili víru v Boha.

Kat Jiří ZonygaVítěz soutěže X-Faktor Jiří Zonyga nám zase tesklivě zapěl další píseň Kata a v poslední ukázce se s operním nádechem předvedla Sisa Sklovská jako hraběnka v krásných šatech a pavími péry ve vlasech v písni "Kdo ví, kdo je ďábel" .

Herci vzpomínali na natáčení Kladiva na čarodějniceZajímavostí večera byly také vzpomínky některých účinkujících, kteří se podíleli na vzniku stejnojmenného filmu, jak probíhalo natáčení, jak moc je zpracování odlišné od historických faktů a další zajímavosti. Mohli jsme tak slyšet veselé historky z natáčení od Miriam Kantorkové (ve filmui ztvárnila Tobiášovou) či zajímavosti z natáčení z úst Jana Pohana.

Krásné dívky v krásných šatech a s krásnými šperkyMezi ukázkami nám modelky oblečeny v celkem třinácti modelech šatů od návrhářky Beaty Rajské předvedly diamantové šperky od firmy Diamonds International Corporation. A to ocenila zvláště pánská část publika, a nutno dodat, že většina z nich nevěděli, kam s očima. Zda hledět na krásné róby, ještě krásnější šperky nebo okouzlující modelky.

Tři hraběnky s KatemkoVětšina fotografů se ale nejvíce točila kolem Ilony Csákové, která z muzikálu odstoupila kvůli jejímu těhotenství a tento večer se s muzikálem, alespoň prozatím, loučila. Kolegové ji obdarovali hodinkami „aby nezmeškala porod“ a dalšími věcičkami. A od ředitele výše zmíněné firmy jí byl věnován luxusní „blyštivý kamínek“.

Ondřej Rumla a Martina PártlováNa akci jsme také mohli zahlédnout autory muzikálu a další účinkující, jako například Ondřeje Rumla, Lukáše Kumprichta, Michaelu Zemánkovou, Zuzanu Ďurdinovou, Ladislava Spilku.

Podle předvedených písniček, kostýmů a povedených výkonů protagonistů může mít muzikál odehrávající se v 17. století nakročeno k úspěchu. Jestli tomu opravdu tak bude, se ale můžeme přesvědčit nejdříve až na generálkách nebo premiéře stanovené na 30. dubna v divadle Milénium.

Krásné šaty, šperky i dívky Kam se dříve dívat :-) Že by víla? Sisa Sklovská jako Hraběnka
Romana Jákl-Vítová přeje Iloně Csákové Pavel Holý a Sisa Sklovská Markéta Zehrerová, Oldřich Kříž a Pavel Holý Zuzka Ďurdinová a diamanty

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.