Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Hokejový zápas hvězd TV Nova -Tři mušketýři

Hokej se hrál jako u profesionálů…Hokej na téměř profesionální úrovni mohli vidět diváci tuto neděli na zimním stadionu v Kralupech nad Vltavou, kde proti sobě nastoupily týmy hvězd TV Nova a muzikálu Tři mušketýři k přátelskému utkání. Zimní stadion byl však zaplněn, jako kdyby se jednalo o důležitý zápas Extraligy. Na rozdíl od ní však za střídačkou seděli další hvězdy, které velmi hlasitě podporovaly své týmy, a k nimž si diváci chodili pro autogramy.

Buly byly také dramatickéVstup byl zdarma a celý stadion byl plný lidí nejen z Kralup. Během zápasu se prodávaly lístky do tomboly za symbolickou 1 Kč. Výtěžek poté putoval na charitativní účely. Utkání přilákalo velký počet diváků, kteří přišli podpořit známé osobnosti a osobně se přesvědčit, jak se poperou s hokejkou a pukem. Vhození úvodní buly se ujal Ray Koranteng.

Gól slavilo publikum i hráčiZa tým TV Nova pak nastoupili například sporťáci Pavel Poulíček a Václav Tittelbach, vidět jsme mohli také šéfa zpravodajství Pavla Zunu, DJ Uwu, hokejového reprezentanta Pavla Richtera a v neposlední řadě také plyšáka Karla Frýda z reality show Big Brother, který měl v řadách divaček velkou oporu. Mušketýrské barvy hájili například Alan Bastien, Juraj Bernáth, Zbyněk Fric, Michal Suchánek, Dušan Kollár či Sagvan Tofi. Velkou posilou týmu byl zcela jistě hokejový mistr světa Jiří Hrdina.

Alan Bastien na leděZ počátku klidnou hru, kdy se hráči pomalu zahřívali, prolomil první gól, který skončil v bráně TV Nova. Jen pár chvil na to byla branka za velkého povzbuzování pokořena podruhé a Mušketýři vedli 2:0. Nováci se ale jen tak nedali. Vzápětí padal gól za gólem a občas i hráč za hráčem. Trochu nejistě na bruslích působil Alan Bastien, který v jednu chvíli při rozbruslování skončil v brance sám. Naopak pokud opomeneme hokejové profesionály, obstojně si počínali i Petr Poláček zpíval v pauzách mezi třetinamiPavel Poulíček nebo Sagvan Tofi.

Do Kralup ale nedorazili jen hokej hrající mušketýři, nýbrž i ti pouze zpívající a tak v přestávkách mezi jednotlivými třetinami zazněly stadionem písničky z muzikálu, které zazpívali Petr Poláček, Linda Finková a Martin Skala. Nouze nebyla ani o pravou hokejovou bitvu, kdy si to v průběhu třetí třetiny přímo na ledě rozdali soupeřící brankáři.

Bitku brankářů kromě rozhodčího viděli všichniVše se ale obešlo bez újmy na zdraví a tak se na pokyn rozhodčího mohlo pokračovat dál. Bohužel ale ani tato "výměna názorů" mušketýrům nepomohla a zápas s TV Nova prohráli 4:6. Šlo ale především o zábavu a dobrý pocit ze hry a ten měli zaručeně všichni. Po skončení utkání byli losováni šťastní výherci tomboly a také se našli odvážlivci z řad diváků, kteří se přihlásili do soutěží pořádaných moderátorem akce. Nedělní odpoledne se vydařilo a my se všichni určitě budeme těšit na další sportovní akci.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.