Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Léto plné hvězd je opět přede dveřmi

Olga Černohorská s Ivanou Kárníkovou zahájily loňské Léto plné hvězdBlíží se prázdniny a s nimi i šestnáctý ročník výstavy výstavy textilních a dřevěných hraček pro zdravotně postižené i zdravé děti výtvarnic Olgy Černohorské a Ivany Kárníkové s názvem Léto plné hvězd na Dražického nám 10/65 na Praze 1, která proběhne v termínu od 1. 7. – 24. 8. 2011. Otevřeno bude denně 10 - 21 hod. Stejně jako v loňském roce, tak i v letošním, bude mediálním partnerem výstavy i Musicalnet v čele s Michalem Škvorem.

Jednou z hvězd byla i Martina KociánováV loňském ročníku výstavy Léto plné hvězd jste s námi mohli sledovat všechny koncerty a pořady na výstavě, ve kterých vystoupili Pavel Větrovec, Jitka Zelenková, David Uličník, Tomio Okamura, Ondřej Ruml, Lucia Šoralová, Jan Kříž, Martina Bártová, Radka Pavlovčinová, Hana Blochová a Přemysl Vacek, Miro Šmajda, Martin Chodúr, Dan Barták, Zuzana Benešová, Míša Sejnová, Martina Kociánová a Marián Vojtko. Reportáže z těchto večerů najdete na našich stránkách.

Na večeru s Musicalnetem byl hostem i Daniel Barták - bude i letos?Stejně jako v loňském roce jsme si pro vás i v tom letošním přichystali večer plný překvapení s názvem "Na scéně i v zákulisí – Musicalnet všechno zjistí!", kde budete mít možnost nejen seznámit se s našimi redaktory naživo a popovídat si s nimi o jejich práci, ale představí se vám i z druhé stránky, kterou náš čtenář obvykle nemá šanci spatřit. Ba co víc, i v letošním roce budou hosty tohoto pořadu muzikálové hvězdy, kterým se také podíváme na zoubek z úplně jiné strany. Jací jsou v civilním životě, jaké mají plány, jaké koníčky, o čem sní?

Večery s Musicalnetem jsou nejen o povídání a zpěvu, ale i o tanci Co a hlavně koho tedy v připravovaném večeru uvidíte? Ve zcela netradiční a nečekané poloze se vám představí hudební skladatel a autor muzikálu Baron Prášil Zdeněk Barták. Dále budete mít možnost vidět Zuzu – Zuzanu Ďurdinovou, Lucii Černíkovou a Magdu Malou. Překvapíte je? Položíte jim otázku, jakou ještě nikdy nedostali? Co na sebe budou ochotni prozradit?

Kromě Večeru s Musicalnetem pro letošní ročník organizátoři připravili řadu zajímavých hostů. Uvidíte v Létě plném hvězd již osvědčené hvězdy jako jsou Marián Vojtko, Pavel Větrovec a Dita Vích Hořínková i se synem Filipem Antoniem, Ondřej Ruml a Miro Šmajda, Vystupují zde i osobnosti velmi známé, jako např. Marián Vojtkoale v letošním ročníku vystoupí i hvězdy na výstavě nové, například Dasha, Hana Křížková, Ondřej Brzobohatý nebo Kamila Nývltová, ale třeba i Petr Ševčík s Flow of Voices. V závěrečném bonusovém pořadu Léta plného hvězd s názvem "Točte se, pardálové!" vystoupí Petr Kubec a Kateřina Klečková Pořady bude moderovat jedna z autorek výstavy Olga Černohorská.

Zkrátka tento večer bude plný překvapení a nečekaných situací, tak si ho rozhodně nenechte ujít! O výstavu se starají i jiné sympatické ženy :)A to nejdůležitější na závěr: večer Musicalnetu na výstavě Léto plné hvězd proběhne 12. 7. v 18 hodin na Dražického nám 10/65, Praha 1. Kapacita prostor je omezena, proto si v případě zájmu rezervujte svá místa na mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na tel. 724 305 737 (v době 10 – 21 hod.) Vstupenky lze zakoupit přímo na výstavě v době jejího konání od 1. 7. – 24. 8. 2011, denně 10 – 21 hod.

Vzhledem k omezené kapacitě prostoru je lepší si vstupenky rezervovatZ výtěžku prodejní výstavy a benefičních koncertů bude financována výroba a realizace divadelního představení pro zdravotně postižené děti Delfín Dilo a moře. V loňském roce takto vzniklo představení Kominíček a štěstí, které budete mít možnost také na výstavě se svými dětmi spatřit. Ve spolupráci s pořádající uměleckou agenturou Anaháta pro vás připravujeme řadu soutěží o vstupenky a další bonusy, proto pozorně sledujte náš server! Podrobnosti k výstavě a doprovodných akcích naleznete na www.anahata.cz .Výstavě udělili svou záštitu primátor hl. m. Prahy doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc. a starosta MČ Praha 1 Ing. Oldřich Lomecký.

 

Doprovodný program výstavy Léto plné hvězd 2011
Datum
Název akce
Hosté
7. 7. čt
v 18 hod.
Vernisáž
(vstup pouze na pozvánky)
Ondřej Ruml
a Irena Budweisserová
12. 7. út
v 18 hod.
„Na scéně i v zákulisí –
Musicalnet všechno zjistí!“
hosté  Zdeněk Barták, Magda Malá,
Zuzana Ďurdinová, Lucie Černíková
14. 7. čt
v 18 hod.
„Od Carmen až k Máří Magdaléně“ Dasha a Martin Kumžák
21. 7. čt
v 18 hod.
„Harlekýne, harlekýne!“ Hana Křížková
28. 7. čt
v 18 hod.
„Muzikálové duety“ Marián Vojtko a Kamila Nývltová
2. 8. út
v 18 hod.
„Kdo vraždí za oponou?“ Ondřej Brzobohatý
4. 8. čt
v 18 hod.
„Čo sa týka lásky“ Miro Šmajda
6. 8. so
ve 14 hod.
„Kominíček a štěstí“ divadelní pohádka pro děti,
Petr Kubec a Kateřina Klečková
10. 8. st
v 18 hod.
„Kam padají sny?“ Petr Ševčík a Flow of Voices
11. 8. čt
v 18 hod.
„Košík písní květinářky Lízy“ Dita Vích Hořínková, Pavel Větrovec a Filip Antonio
18. 8. čt
v 18 hod.
„Ondřejovy proměny“ Ondřej Ruml se zajímavým hostem
19. 8. pá
v 18 hod.
„Točte se, pardálové!“ bonusové závěrečné představení,
Petr Kubec a Kateřina Klečková

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.