Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Koncert Jitky Heřmánkové - procházka „nejen“ českými muzikály

Jitka Heřmánková zahajuje svůj první solový koncertFanklubácká Kleopatra a brzy i Contoire z muzikálu Angelika, studentka Mezinárodní konzervatoře v Praze, ale především nadaná zpěvačka, to vše je Jitka Heřmánková, která měla svůj první sólový koncert.

Její první sólové vystoupení probíhalo v divadle v Horních Počernicích, Jitka Heřmánková, Vít Bečvář a „Letní láska“kam se v sobotu 30. ledna sjeli především muzikáloví fanoušci, aby podpořili začínající zpěvačku ze svých řad a poslechli si v jejím podání výběr muzikálových písní.

Na koncertě zazněly písně z českých i světových muzikálů. Lukáš Vilt a Patrick Havelka doprovázejí tancem Jitku HřmánkovouMěli jsme možnost slyšel Angeliku, Draculu, Carmen, Pomádu, Bídníky, zazněly i skladby z muzikálů Starci na chmelu, Rebelové, Edith Piaf i Sugar. U poslední zmiňované písně jsme měli možnost Jitku vidět i zatancovat.

Patrik Havelka zpívá píseň „Havran“ z lyrikálu KudykamBěhem vystoupení prostřídala Jitka několik kostýmů, aby se co nejlépe hodily k charakteru písní. Celý koncert si uváděla sama, představovala hosty i jednotlivé muzikály, a při přes určitou nervozitu to zvládla se ctí.

S Vítkem Bečvářem zpívala Jitka 2 duety, „Letní lásku“ z Pomády a „Den je krásný“ z filmového muzikálu Starci na chmelu.Jan Kříž zpívá píseň „Ty jsi ten déšť“ z muzikálu Johanka z Arku

On sám pak píseň „Chtěl bych žít“ z muzikálu Děti ráje a nádhernou baladu „Bůh to tak chtěl“ od Alana Bastiena. Petra si s Jitkou upravila do duetu „Pátou“ z Rebelů. Překvapením byl Patrik Havelka, který se kromě tance předvedl i jako zpěvák se skladbou „Havrani“, kterou můžete slyšel v hudebním díle Kudykam.Dracula trochu jinak, aneb zapomeňte na Draculu - tančí Monika Kněžková

Celý koncert zakončila Jitka se svými hosty písní „Touha“ ze stejnojmenného muzikálu a již zmiňovaným duetem s Honzou Křížem. Až na malé drobnosti dopadl velmi dobře a jistě se časem dočkáme opakování.„Touha“ - závěrečný koncertní přídavek

Pro ty, kteří na koncertu byli a líbil se a pro ty, kteří by chtěli Jitku v nejbližší době slyšet, mám dobrou zprávu. Máte možnost již tuhle neděli, 7. února v divadle Broadway, kde se bude konat fanklubácké koncertní nastudování muzikálu Angelika, kde Jitka ztvární roli Contoire a kam jsou všichni srdečně zváni.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.